Dojmy, zazitky ze zasveceni a otazky

Zasvěcení na dálku, prostřednictvím Florianely - dárek pro vás

Re: Dojmy, zazitky ze zasveceni a otazky

Příspěvekod Pepicekkop v 07. duben 2010, 15:07

paráda, díky :)

jo, na Zemi (planetě Nula) to tady tak funguje - tato dualita - negativní - pozitivní, já jsem to spíš myslel z hlediska velkého výkyvu - třeba naprosté zdraví - nějaká ta nemoc. tady ten kontrast je velice důležitý pro to aby jsem našli a vymrštili naši touhu po něčem "lepším" takže když máme máme peněz chceme jich víc - a můžeme je také mít, když odstraníme odpor :)

takže kontrast beru jen ne až takový velký, který je vždy nazačátku "probuzeni ze sna" když zjistíš že tuhle realitu můžeš vytvářet

tak jo to je paráda, řeknu a je a jde použít naprosto na všechno - tak si jdeme hrát když to kolem je jen hra

holky děkuji a já se zase někdy ozvu

ještě jednou děkuji za možnost zasvěcení, přišlo vhod a je to krásné doplnění pro mě i ten můj autobus (to jsou všechny ty světelné bytosti a lidičky a kdovíco ještě)
Měj se famfárově

Pepa :)
Pepicekkop

Advertising program
Reklama

Příspěvekod Florianela v 07. duben 2010, 13:53

Ahojky Pepco,
jo takovou energii bych taky brala. :023: Jenze to bysme se zase pripravili o tu srandu z poznavani a tak. Vzdyt to znas. :iconwink:

Zjistuju to podle nalady a hlavne casu. U tebe to bylo i pres kyvadlo. Prislo mi cislo, tak jsme to jeste s Ivankou proverili pres kyvadlo. :iconwink: Jo jo, mas naprostou pravdu, ze ti to jde tak pomalu, protoze se ti usazuje i Sokaisi. Sokiasi je dost silna energie. Hlavne ty posledni parpsky jsou mazec. :1518:

Tak to ti gratuluju, ze ti takhle zahybalo s tim pranim. Tento zakon je fakt moooc dulezity. To znam. Tak drzim palecky.

Jo a k te tve touze po odstraneni negativnich vibraci. Ono az tak spravne taky neni. To uz jsme s holkama zjistili, ze touha po absolutnim Svetlu bez tmy neni to prave orechove. Zamer se na dulezity krok, ato najdi si ty sve nejtemnejsi casti a postupne je transformuj. Dulezite je prijmout, ze umime byt i zly atd. Jak se rika bez tmy neni svetlo a opacne. Takze si zkus do sebe takhle hrabnout, proc vlastne chces byt tak moc Svetelny, jestli se trosku te sve temnoty v tobe nebojis. :iconwink:

Ja to posilam jednorazove. Naprogramuju si, jak dlouho chci, aby to lecilo. A pak pozadam vyssi ja, aby na to dohlizelo. Neni treba to delat nekolikrat denne. Jakmile reknes, ze chces, aby tam energie letela tak a tak dloho, tak tam tak dlouho poleti. :3057:

Preju krasny a slunickovy den!
papapa Florianela
Florianela

Příspěvekod Pepicekkop v 07. duben 2010, 7:46

já když posílám energii - ať je to reiki nebo koso paprsky napíšu si to na kousek papírku, takže tento způsob můžu použít i pro Jochomieru (srandovní název) - použil jsem i to co jsi napsala ty:

Posílám energii Jochomieru do všech negativních situací a příčin, důsledků ohledně mého .... (zdraví, lásky, penízek) ve všech časech, místech, světech, prostředí a dimenzí kde existuji na tak dlouhou dobu jak je třeba k očištění a prosvětlení všeho negativního stavu na stav pozitivní. Děkuji

a teď si mám sednout a 10-15 minut posílat - jednorázově a nebo třeba 5krát za den?
Měj se famfárově

Pepicekkop

Příspěvekod Pepicekkop v 06. duben 2010, 20:19

určitě! můj cíl přednášet o Zákonu přitažlivosti konečně spěje do konce - v červnu začínám předášet - všechno se to od pondělí někam hnulo :) a jsem rád

tak jo já s ní budu pracovat co nejčastěji :) já jsem si minulý týden dal zasvěcení do Sokaisi systému - tak se zase všechny energie musí usadit - tak asi proto ta dlouháááá doba

je to úžasné, že ti přicházejí takové "dárečky" nebyla by tam energie na odstranění kompletně všech negativních vibrací? jako takové luskunutí prstem a byla by fuč?

to by se mě líbilo

ty délky usazování děláš pomocí kyvadla? že bych si to doma taky zkusil :)
Měj se famfárově

Pepicekkop

Příspěvekod Florianela v 06. duben 2010, 15:57

Kim tak si energii posli do tveho vztahu s manzelem. Do vsech korenu, pricin, cinu, situaci, dusledku atd. ve vsech casech, svetech, mistech, prostorech a dimenzich, kde existujes, na tak dlouho, jak je potreba. :iconwink: A posli i energii te tve casti, ktera s porad drzi starych vzorcu. Hezky pekne ji vylaskuj. :iconwink:

To ja sama koukam, co ta energie vsechno dela. Protoze kazdy s ni ma dost jine zkusenosti. Podle toho, co zrovna resi. Pracuje hooodne rychle. To uz jsme si s holkama overili. :1518: A da se pouzit opravdu na leceni vseho.

No o zadnem jinem stupni zatim nevim. Zatim je jeden stupen, ktery postupne roste na sile. Loni nam prisli jeste jine energie, tak jsme zatim nezkoumali, jak spolu souvisi, Nebyl casik. Tak uvidime, mozna k teto enrgii pribydou dalsi. :3057:

zatim papa Florianela :idzjuz:
Florianela

Příspěvekod Kim.9 v 06. duben 2010, 14:55

Flori: no pracovat..zatím ji nechávám volně plynout a užívám si ji..
Zítra bych se měla sejít se svým skoro-exmanželem, a doufám ve třetí šanci, uzdravuji sebe i ten vztah, mám tam nějaký šílený blok proto jsem psala že to přišlo v pravou chvíli.
Mám tendence s ním utíkat do svého starého já, starý model chování, bude to chtát spoustu síly a kdo ví čeho všeho tohle překonat, ale už to beru opravdu jako výzvu, ne jako pomstu někoho :-)

Ale také vztah k synovi, nevím tedy co přesně se pročistilo, ale jsem daleko klidnější ve věcech, ve kterých jsem v minulosti vyšilovala..díky...

Má tato energie i další stupně, nebo je to jen tento jeden v plné síle..?
Kim.9

Příspěvekod Florianela v 06. duben 2010, 14:30

Ahojky vsem :3057:
jsem moc rada, ze sem pisete sve dojmy. A tesi me, ze jste si to uzili, kazdy svym zpusobem. Me to taky hodne pomohlo. Jsem takova hezky vyklidnena. :woblokach:
Kim ne ne, u kazdeho je ten cas jiny. U tebe mi vychazi 21 dni nez ti energie pofrci v plne sile. ;) Zalezi jak casto s ni budes pracovat.
Pepicku, tak to jsem rada, ze ti to funguje. A prozradis nam, co uzasny se ti stalo? :3057:

Preju vsem krasny a slunickovy zbytek dne! :suny2:
papapa Florianela
Florianela

Příspěvekod Pepicekkop v 06. duben 2010, 12:54

paráda, paráda :) já se směju! už Jochomiera funguje - je pravdou že rozpouští všechny bloky - během dnešního a včerejšího dne se událo tolik úžasných věcí!

pletu se nebo tu jsem jediný kluk? hůůůůů, tak chlapy kde jste!
Měj se famfárově

Pepicekkop

Příspěvekod Mipaju v 05. duben 2010, 22:43

Pro Pepu
Nevím Pepo jestli zrovna Já ti mohu radit... Je to tu přeně řečeno NETLAČIT NA PILU, NIC NEOČEKÁVAT A NECHAT TOMU VOLNÝ PRŮBĚH. Myslím, že se soustředíš na ten proud energie, protože víš, že ho vnímáš, že Ti to tak funguje, SNAŽÍŠ se ho vnímat. (pohoda nic špatně). Já to cítím, jako bych najednou byla NIC, jen nějakým nezávislým pozorovatelem, ničemu se nedivím, nic se nesnažím vysvětlit, ono se to pak tak nějak zkloubí samo a zapadá to do sebe a jakoby to samo začne naskakovat. ( jestli teď nebo později - zase na tom netrvám). Měj se Mirka
Mipaju

Příspěvekod Kim.9 v 05. duben 2010, 17:52

Ahoj Florianelo,

chtěla bych Ti z celého srdce poděkovat za včerejší zasvěcení, přišlo v pravý čas (jak jinak) a věřím, že mě posune zase o kus dál, zrovna tohle téma je dosti aktuální..

Nemám až takové prožitky jako ostatní, ale cítila jsem energii a lásku, každý to asi prožíváme jinak.
Taky bych se chtěla zeptat kdy asi mohu energii pocítit naplno, je to těch 38 dní pro všechny předpokládám..?

Mám čekat také nějaké číštění, nebo to už proběhlo před zasvěcením a proto jsem k tomu došla..

Ještě jednou děkuji

s láskou
Kim
Kim.9

Další

Zpět na Zasvěcení zdarma - Florianela