Zasílání energií pro léčení

Zde můžete žádat o pomoc s řešením vašich problémů...

Re: Zasílání energií pro léčení

Příspěvekod samurin v 29. červenec 2010, 18:11

Dobrý večer,mohu poprosit o zaslání léčivé energie do vztahu ,který ochladl?Mám přítele ráda a tak bych nám chtěla pomoci.Prosila jsem i andílky a ještě prosím vás.Děkuji Hanka
samurin

Advertising program
Reklama

Příspěvekod janicka v 23. červenec 2010, 14:16

Mila Florianelko!Dekuju moc za maminku,hned jsem ji informovala.Vim,ze je moje maminka hodne vnimava a ze energii urcite prijme.Ted uz ji budu drzet palecky a prosit Pana Boha a andelicky,aby nad ni bdeli a pomahali ji!Dekuju za nabidku a kdyz se maminka rozhodne zkusit i lecbu s Vami,tak se okamzite ozvu pres mailika.Jeste jednou Florianelko moc a moc dekuju a preji jen to nejlepsi!Jana :smil68: :koniczinka: Lkwiatek:
janicka

Příspěvekod Florianela v 19. červenec 2010, 21:44

Ahojky Janičko :3057:
můžeme zkusit poslat energii, ale pokud vaše maminka o tom neví, tak jí nemusí přijmout. Posílám jí energii na 7 dní. A zkuste si s ní promluvit, zda by nezkusila léčení u nás. V případě jejího zájmu, mě kontaktujte na mejlík.

Přeju krásný a sluníčkový zbytek večera! :suny2:
papa Florianela
Florianela

Příspěvekod janicka v 19. červenec 2010, 20:31

Ahojky mile carodejky!Dekuji Vam za Vase uzasne stranky,ktere mi uz hodne pomohly a i za poslani energie,coz bylo naprosto uzasne.Mam k Vam jednu obrovskou prosbu.Jedna se o moji maminku,ktere letos v kvetnu zjistili nador ve streve a hned v cervnu ho odoperovali.Dnes si sla maminka lehnout na onkologii a ja mam strach,jak tu lecbu zvladne,ma totiz jeste k tomu vsemu tezkou anginu pectoris a neni na tom prave moc psychicky dobre.Muzete ji prosim poslat trosku energie,at ma silu bojovat s nemoci?Maminka je narozena 18.2.1940.Dekuju Vam moc a preju krasne slunickove dny! :suny2: :koniczinka: Lkwiatek:
janicka

Příspěvekod massa v 09. červenec 2010, 15:51

Milá Iwanko
děkuji za pomoc a za slova,která mne uklidnila.Rozhodně se nehodláme vzdávat,rozhodli jsme se pro další boj,je to alternativa,kterou možná lékaři neuznávají,ale to nás neodradí,protože tam jsou vynikající výsledky v uzdravení.Můj přítel chce žít a bojovat,je to na něm vidět,ale samozřejmě předešlá léčba ho natolik vyčerpala,že jsem chtěla,aby někde nabral sílu do dalšího boje a věřím,že mu pomůže energie,kterou jsi mu poslala.Budu Vás průběžně informovat,jak se nám daří tu potvoru rakovinu zvládat a vy na nás myslete a držte palečky.Ještě jednou z celého srdce děkuji vaše Massa
massa

Příspěvekod Iwanka v 09. červenec 2010, 15:17

Massa, zdravím tě moc a moc. :rosa14:
Hlavně prosím nepropadejte beznaději! Doporučuji vám oběma - než se zaměřovat na negativní verdikty lékařů, raději se zaměřte na slova pozitivní =>UZDRAVENÍ a VYLÉČENÍ... Zkráka určitě víš, že svět je rozmanitý, lidské životy rovněž. Je známo spoustu "zázračných" uzdravení.... Věř, že když člověk pochopí, proč nemoc poropukla, odstraní příčinu a chce zůstat naživu, pak se najdou síly, které mu pomohou toto přání splnit a uzdraví se. Toto je případ tvého přítele - jeho dušička chce žít a udělá pro to maximum. Ať se přítel otevře její síle - ať si procítěně řekně:
Probouzím v sobě uzdravující a obnovující sílu Duše, kterou nechávám s důvěrou, aby mne vyléčila. Zcela odevzdaně a s důvěrou přijímám a zřetelně vnímám uzdravující a harmonizující energie tvůrčí síly, jež láskyplně léčí a harmonizují všechny části mého bytí. Děkuji za pomoc, zdraví, vitalitu a sílu.

Pokud při těchto větách pocítí úlevu, ať je používá tak nejčastěji jak jen může.
A pokud by snesl mantru (nevím totiž jak moc je otevřen těmto věcem) tak ať si pouští univerzální léčivou mantru - Ramadasa (http://atarot.cz/univerzalni-leciva-man ... nie/mantry) , nebo v duchu alespoň říká.
Víš, ono jde o to, aby v sobě aktivoval samouzdravující síly a ty jsou obsaženy v pozitivních vibracích a slovech.... To je nyní nejdůležitější pro něj. Samouzravující síly se nemohou aktivovat strachem a obavami, ale láskou, důvěrou, radostí a pozitivními slovy. Na to pamatujte, ok?

Jinak, posílám mu energie na 7 dní. Napiš když tak, jak se situace vyvíjí. OK? Zatím papa a držíme všichni palce, aby se uzdravil. :papapa: :023: :3057:
"Nic v našem životě není opravdu jisté, naučme se proto včas zacházet s nejistotou..."
Iwanka

Příspěvekod massa v 07. červenec 2010, 19:34

Pěkně Vás prosím o pomoc.Nejedná se o mne,ale o mého přítele,který je vážně nemocný.Má rakovinu,prý už se nedá moc dělat,ale i přes to se nevzdáváme.Jen jsem Vás chtěla poprosit,aby jste mu poslali energii a sílu do dalšího boje s touto nemocí.A ještě Vás chci poprosit,mohli by jste mi říct,jestli ten boj vyhraje a uzdraví se?Jmenuje se Aleš Novák,narozený 1.11.1968.Předem Vám děkuji za Vaši pomoc.S úctou Massa
massa

Příspěvekod Florianela v 28. červen 2010, 11:42

Ahojky Zujko :3057:
posílám energie na 7 dní. Tobě, aby ses hodila do pohody a i do vztahu, ju. :iconwink:

Krásný a sluníčkový den přeju!
papa Florianela
Florianela

Příspěvekod zujka v 27. červen 2010, 0:55

Mile Carodejky.Chcela by som vas velmi pekne poprosit o zaslanie energie do vztahu pretoze to velmi ,velmi potrebujem lebo uz neviem ako dalej.Mnohokrat dakujem .S pozdravom a prianim vsetkeho dobreho.Zujka.
zujka

Příspěvekod Sivenove v 18. červen 2010, 15:03

Moc , moc děkuji za energii,

ve škole jsem to zvládla, sice to musím ještě dodělat, ale určitě to půjde dobře. Je to opravdu zvláštní, alespoň pro mě, ale byla jsem poměrně v pohodě, když jsem tam byla. Určitě je to vaše zásluha.
:clapclap:
Mějte se krásně, sluníčkově :suny2:

děkuji :idzjuz: :3057: :3057: :3057:
Sivenove

Další

Zpět na Andělská první pomoc