proč mají ryby problémy,sou snad prokletý?

Povídání jen tak... :kawa: občas i moudré rady

Re: proč mají ryby problémy,sou snad prokletý?

Příspěvekod šermíř v 29. listopad 2009, 0:58

Tet´časněráno sedím přet touhle mašinkou a přemejšlím jestli má vůbec cenu něco dělat jsem napokraji svých fizických i psichických sil a upadám do černoty.Možná se někdy potkáme možná ne.Já už mám svůj příběch dopsaný a vým co následuje nebudu se vzpírat osudu.Nechám plinout věci tak jak půjdou zasebou.Slabí jedinci odcházejí a přenechají místo těm silným a zdravím to je řád přežití v tomto vesmíru a čase.Sbohem.
šermíř

Advertising program
Reklama

Příspěvekod fujarka v 26. listopad 2009, 10:06

řiď se svým instinktem, no ta přezdívka ke mně tak nějak přišla, tu jsem dostala od svých přátel :suny2:
Pokud budeš chtít, můžu ti něco poslat na podporu a popřípadě ti vytvořit i ochranu, aby jsi se cítil lépe a nebyl v tom úplně sám :iconwink: Kdyby něco, jsme tu. Ono už to, že budeš myslet na to, že to chceš zrušit a vyvázat se ze všech rituálů se to bude rušit. Taky bych ti navrhovala jít zpátky do těch knížek co jsi četl, číst znovu a u všeho co tě předtím zaujalo nahlas prohlašovat, tímto to ruším a uzavírám, vyvazuji se, prosím vesmír o nápravu mých chyb a všechny bytosti s tímto rituálem spojené, děkuji za tuto zkušenost, ruším s vámi všechny smlouvy a dohody a teď prosím odejděte. A dej vědět jak pokračuješ :3057: :3057: :3057:
A hlavně si odpouštěj, sám sobě :0751:
fujarka

Příspěvekod šermíř v 25. listopad 2009, 22:49

Děkuji za radu Fujarko zvláštní jméno.Vždycky se pozastavuju nad přezdívkami a snažím si představit jak nebo podle čeho si ji člověk vybral.Utebe si představuji Strom na vršku který má nádherně zabarvené listí jako napodzim.Vlaje mírný vítr a skrs to listí vydává zvláštní uklidnˇující melodii.Jak můžeš vyčíst je mi líp i když nevím na jak dlouho.Někdy prostě stagnuju a sem napokraji všech sil a nejradči bych to zabalil tady natom světě,ale pak si říkám nikdy sem nic nevzdal bez boje i když má protivník výhodu že ho nevidím.Já si poradím možná si vyrobím nějakou dýku a při výrobě do ni dám lásku a výru třeba to pomůže.
šermíř

Příspěvekod fujarka v 25. listopad 2009, 21:14

no zůstat někde špatně napojený je docela problém, z 50% ti to zůstalo otevřené, ale co se dá otevřít se dá i zavřít a přitahování katastrof tam máš taky. Když půjdeš po té cestičce co jsi dělal zpátky a místo otvírání budeš zavírat, tak si tím hodně vyřešíš.
fujarka

Příspěvekod šermíř v 25. listopad 2009, 19:55

Nazdar děvčata tak jsem si najivně myslel,že se člověku uleví,když to zesebe schodí,ale mně dnes bylo tak mizerně jako kdybych snad něco proved.Dřív jsem se hodně zajímal o magiji a okultní vědy,když jsem dělal šerm.Všechno samozřejmě jako samouk.Skoušel jsem astralní cestování i ivokační otevření pentagramu,ale právě to ale.Povedlo se mně kolikrát usnout,prostě to bylo silnější než já,už jsem prostě zapomněl rituál dokončit a uzavřít tetˇmám jen obavi jestli jsem si náhodou něco nepřitáhl stěch svích toulek nakonec jsem stoho dostal takovej strach ,že knihy jsem dal pryč a navšechno se snažil zapomenout.nejhorší je že mám pocit že to neštěstí přenáším i nadruhý.pokud to bude nutný tak se prostě stáhnu stejně sem nato zviklý,ale strašně nerad bych vás dostal do jakývkoli problémů.
šermíř

Příspěvekod Slunečnice v 25. listopad 2009, 13:15

ppd25 píše:Co si budeme povídat, těch hezkých snů má v poslední době málo lidí. Je období rušení starých vzorců atd., takže si všichni užíváme i ve snech. :1518: Mě se povede tak 1x a 2x do týdne, že mám relativně pohodový sen. :) Tak buď rád, že máš možnost si to takhle pořešit.

Uf, můžu potvrdit :( . Já prostě nemám hezký sen - možná tak jednou za 2 měsíce :lol: . A to přitom "v realitě" je dost věcí OK, nemůžu si stěžovat - a zdají se mi děsné kraviny. Před několika lety, když jsem byla na gymplu, jsem na tom psychicky byla blbě a přitom se mi sny zdály většinou hezké :smil68: . Je to vše nějak opačně :0304: .

Jinak Šermíři, koukla jsem se na Tvůj horoskop a člověče, to je samá Voda - kýble citu :iconwink: , kdežto Oheň v podstatě žádný. Věřím tomu, že si skutečně něco jakoby "vyvažuješ" z minulých životů, kde jsi asi něco "přehnal", proto ses teď narodil s takovýmto citlivým a do jisté míry labilním horoskopem.
Ale jinak klobouk dolů - pereš se úžasně :023: .
Přeji hodně štěstí v Tvém dalším životě :koniczinka: :suny2: :koniczinka: :suny2: :3057: :papapa: .
Slunečnice

Příspěvekod fujarka v 25. listopad 2009, 9:35

Pokud bude chtít, tak se na něj jukneme, akorát bych ho radši měla u toho, tohle je poměrně velkej zásah :eusathink:
fujarka

Příspěvekod ppd25 v 25. listopad 2009, 8:58

Ahojky Šermíři :3057:

děkuju za tvůj vzkazík. Už nikdy nebudu lamentovat nad svým údělem. A smekám, žes to všechno tak zvládl. :clapclap:

Jinak k tvému životnímu příběhu, je opravdu silný a řeknu ti, a hodně karmický silný. Takže to bude chtít i víc práce. Takže jestli souhlasíš a děvčátkům se do toho bude chtít jít, tak se pak na to můžeme juknout. 100% tam máš magie - i sexuáĺní rituály z minulých životů a myslím, že i spoustu smluv i s podsvětím. Takže Iwanko a Fujarko, chce se vám do toho? :iconwink: A v tomto případě i bych tvůj problém řešila spíše soukromou cestou.

Přeju krásný a sluníčkový den! :3057: :suny2:

papapa Petra
ppd25

Příspěvekod šermíř v 24. listopad 2009, 22:28

Děkuji za podporu,kterou mi nabízíte a je mi naprosto jasné,že nejsem jediný kdo má problémi.Ano ten pocit že je člověk jiný a nepatří mezi ostatní velmi dobře znám.Už od dětství jestli se tomu tak dá říkat se stali věci které člověk nerad sdílý s druhýma a které nemohl nijak ovlivnit,ale které bohužel ovlivnili jeho a stále ovlivnˇují.Když mi byli asi tak čtyři roky tak sem byl sexuálně zneužitej a to mělo vliv na moji komunikaci se svým nejbližším okolím.Všeho sem se bál,stranil se ostatních což v menší podobě zůstalo dodnes.Ještě dnes mám hrůzu ze sklepů hlavně,když je tma.To mně polije studenej pot a celej se rozklepu.Rodiče byli oba alkoholici a já sem tomu propad taky.Před dvěma lety jsem se dobrovolně přihlásil na léčbu a od tý doby jsem čistej.Domácí násilý bilo na běžným pořádku.Holku kterou jsem miloval a vlastně do dnes miluji zemřela ve 24 letech.Jsem podruhé ženatý a mám dceru,které je 5 let.Stále mám pocit že mám vtěle dvě duše.Jedna černá jak samotný peklo a druhá milá a srdečná.Nejlíp mi je když nemusím mluvit jako tetˇ.Co si myslím napíšu,ale když to chci popsat slovně nedokážu to správně vyslovit a plácnu úplně něco jiného a butˇse všichni smějou nebo urazí.Tohle je vlastně poprvé co jsem tak otevřený a nemám strach o tom mluvit.Se svou ženou otom bohužel mluvit nemůžu i když jsem to skoušel.Ona je kozoroh a já ryba a ja k říká sem snílek a sem ten co brzdí manželství možná má pravdu.Narodil jsem se 21.02.1975 ve 13.30 v Pardubicích.Jedno ještě prozradím.Křestní jméno je Vladimír.
šermíř

Příspěvekod fujarka v 24. listopad 2009, 13:07

přesně jak píše Ppd25 :023:
víš Šermíři, kdybych ti měla vykládat mé sny, tak by jsi možná nezakládal téma jestli jsou prokleté ryby, ale jestli jsme prokletí všichni :1518:
Nejsme :suny2: Jen je potřeba s některými věcmi co nám přijdou do života začít pracovat, a pomoc je tu vždy :3057:
Dlouho jsem si myslela, že jsem jiná a nikam nepatřím a nakonec se povedlo vyřešit, že jsem potkala stejné lidi, bohužel o půlce věcí se nemohu bavit s kdekým, ale určo v tom nejsi sám, je nás daleko daleko víc :0912: :woblokach:
fujarka

Další

Zpět na VZKAZY, RADY...