Nové povídání

Povídání jen tak... :kawa: občas i moudré rady

Re: Nové povídání

Příspěvekod Slunečnice v 21. srpen 2009, 14:44

Ahoj Violet,

čtyři roky snad zase není takový rozdíl, nějaká spřízněná dušička se snad časem (když ne hned) najde. Ale chápu, že by pro Tebe bylo jednoznačně lepší, kdybys přišla s někým, koho už znáš. Aha, tak VOŠky asi začínají stejně jako základky a střední školy.

Na sny moc nevěřím a asi ani nechci věřit možná i proto, že mi to přijde trochu i jako sugesce - např. se Ti zdá o koni a Ty si třeba řekneš: "Sakra, to by asi měl někdo umřít." A tím to vlastně přitahuješ a je tedy větší pravděpodobnost, že se to skutečně stane. Možná to však tak není, ale dělá to na mě takový dojem.

Tarot mě moc nebere - možná se toho trochu bojím. V podstatě jediné karty, které mám ráda, jsou právě ty mariášové - kromě Andělských a jiných, které mi nepřijdou tak "nebezpečné". Ty vykládáš i tarot?

Zatím se měj hezky a hezký víkend :3057: :koniczinka: :papapa: .
Slunečnice

Advertising program
Reklama

Příspěvekod Violet.11 v 20. srpen 2009, 22:03

Tak princezny kdepak jste? Kdo vás začaroval?

Obrázek
"Namiřte přímo vzhůru a vystřelte výš, než je člověk schopen dohlédnout - až za hvězdy, tam, odkud ve skutečnosti pocházejí všechny sny." Linda Goodman
Violet.11

Příspěvekod Violet.11 v 20. srpen 2009, 11:58

Ahojky Slunečničko :suny2: :1518: ,
postupem času zjišťuju, že jsem na intru byla s lidma takovejma jako jsem já, teď jsem jinačí :1518: Byla bych ráda kdyby tam byli lidé co mají podobné zájmy a názory jako já. Jenže tam budou lidičky co jim bude tak 19 no a mě je 23 no tak doufám, že si budem rozumět :1518: Hmm my začínáme už 1. září a já budu na intru tak už 31. srpna, no děs... O té škole se mi zdá už celý prázdniny..... :roll:
Mám kamarádku na technickém oboru a příští rok bude promovat, říkala, že záhul pořádnej :0304:

No s těmi sny...když jsem si přečetla co jaký symbol znamená, tak se mi vše vyplnilo...třeba červené růže přinášejí partnerskou láskou, taky se mi pořád zdálo, že něco nebo někoho hledám no a já hledám pořád, jen ne tak intenzivně :1518: Třeba pejsek přináší věrnost :1258: Ale když se mi zdá o koni nebo koních, tak někdo zemře. A když se mi zdá o sněhu, tak mě čeká nějaká změna.
No ale Sibilka mi vykládala sen a zjistila jsem, že jeden symbol může mít víc významů a tak se v tom už nevyznám :lol: Ve snech lezu do minulosti (že se mi o ní zdá, myslím minul. životy :1518: ) a Iwanka mi říkala, že není dobrý se v tom hrabat, tak na to peču :1518:

Jo a zajímá Tě tarot? Nebo jiné karty?

Měj se hezky a pápá :idzjuz:
"Namiřte přímo vzhůru a vystřelte výš, než je člověk schopen dohlédnout - až za hvězdy, tam, odkud ve skutečnosti pocházejí všechny sny." Linda Goodman
Violet.11

Příspěvekod Slunečnice v 20. srpen 2009, 8:58

Ahoj Violet,

no tak to je moc hezký obor. :3057: Věřím, že Tě to bude i bavit. To mě mrzí , s tou kamarádkou, ale určitě si tam najdeš nové přátele.

Já studuji MFF UK (Matematicko - fyzikální fakultu pod Karlovkou). Jelikož jsem ještě z gymplu nebyla moc zvyklá se učit, byl to pak v prvním zkouškovém docela záhul :zalamany: . Byli jsme ještě ročník, kdy vyhazovali za jedinou povinnou neudělanou zkoušku (dnes si člověk může zkoušku udělat za rok, jen je potřeba, aby měl určitý počet kreditů). Nějak jsem to přežila, ale nechtěla bych si to zopáknout :lol: , i když už bych to asi zvládala líp, páč bych byla asi trošku zodpovědnější. :koniczinka:

Od paní Kludské mám taky dost knížek - jednak astrologických (Souboj znamení, Velká hra znamení, Znamení čínského zvěrokruhu), jednak o klintech - výklad karet, ze života (Perličky z věštírny, Srdcová dáma, karty a vy). Poslední jemnovaná je moje nejoblíbenější - mám ji přečtenou už asi 3x - je skutečně ze života :rosa14: . Snář nemám, ačkoliv o něm už dlouho vím, že je v prodeji, ale na sny (aspoň zatím), moc nevěřím.

A kdy ve škole začínáte? My až 29.9.2009 (těch devítek :iconwink: ), takže si práznin ještě užiju :suny2: :koniczinka: .

Zatím se měj hezky a přeju hezký den :koniczinka: :3057: :rosa14: :papapa: .
Slunečnice

Příspěvekod Violet.11 v 19. srpen 2009, 19:34

Ahojky Slunečnice :suny2: ,
děkuji :smil68: , budu studovat Správu ochrany životního prostředí :koniczinka: , doufám, že úspěšně :lol: No nejvíc mě štve, že kamarádka mi slibovala, že na tuhle školu půjde a vypadá to, že se na mě vykašle. Což je úplně supr :roll:
Copak Ty studuješ jestli to není tajné? :1258:

Od paní Kludské máme doma Velký snář, mám v něm s mamkou čtyřlístky :koniczinka: :1518: Jsou v něm hezky napsané sny jejích klientů. Je tam spousta symbolů, ale některé tam chybí :roll:

Včera jsem byla s přítelem na houbách spousty hřibů jsme našli, bohužel suchý a ožraný, jen dva poddoubáky jsme přinesli domů. Kouzlit umím jen asi blbě :1518:

Tak hezky užívejte teplíčko, v pátek má prý být pěkný vedro :sun_sun:
Violet.11

Příspěvekod Slunečnice v 19. srpen 2009, 8:52

Děkuji, Violet.

Vím, že to nebude sranda - ani to bc studium nebyla - ale věřím, když nebudu líná se učit (což je můj největší problém :lol: ), že to snad dopadne :suny2: . Tobě vlastně taky gratuluji, protože si vzpomínám, že jsi psala, že ses dostala na VOŠku :clapclap: . Můžu se zeptat, jaké/ý zaměření/obor na té VOŠce budeš studovat? :koniczinka:

Zatím se měj hezky, užívej si prázdniny, a všichni ostatní též :3057: :koniczinka: :papapa: .
Slunečnice

Příspěvekod Violet.11 v 18. srpen 2009, 21:16

Ahojky :1258: ,
Přemyslovno, gratuluji k Bc. jsi šikulka :023: :smil68: a Slunečnici také, hezky bojujte holčiny :3057: :clapclap: :1518:
A jinak zdravím Fujarku, nové příchozí a ty co jen čtou a nepíšou :3057: :1258: :idzjuz: :koniczinka: :suny2:
Violet.11

Příspěvekod fujarka v 18. srpen 2009, 10:08

Hezký a veselý den všem :3057:
Obrázek
fujarka

Příspěvekod Slunečnice v 13. srpen 2009, 9:53

Ahoj,
gratuluji k dokončení bakalářského studia a úspěšnému navázaní na Mgr.. Já jsem dokončila bakaláře loni v červnu, od loňského října také pokračuji na magisterském.
Výklad karet mám taky moc ráda - hlavně mariášových. I když mám na televizní reklamy téměř alergii, asi před 4 lety se mi "náhodou" podařilo zhlédnout reklamu na časopis Vlasta, kde bylo jako příloha návod na výklad od samotné p. Dagmar Kludské - hlavně významy jednotlivých karet. Samozřejmě jsem neváhala a pro Vlastu jsem hned zašla. Dokonce jsem už i dvakrát byla na výkladu přímo u této paní.
Měj se hezky a ať se problémy v rodině co nejdříve vyřeší nebo aspoň vyjasní :koniczinka: :papapa: .
Slunečnice

Příspěvekod premyslovna v 12. srpen 2009, 17:25

Ahojky holčiny moje!
Nejprve musím pozdravit Iwanku a zároveň se moc moc omluvit, že jsem se tak dlouho neozvala. Takže jedna novinka po druhé. Statečně jsem dodělala Bc., začínám (ač jsem celkem přijímačky na můj vkus bojkotovala ) studium Mgr. a prošla jsem s velkou pochvalou prvními třemi měsíci v novém zaměstnání. A hlavně pracuji jako personalista, což byl vždycky můj sen. Navíc jsme se v kanceláři sešla se stejnými čarodejnicemi jako jsem já, čehož potvůrky hned využily a musela jsem jim vyložit karty. No, vyšly a jedné holčině jsem doufám zachránila vztah. Navíc jsme jí donutila jet na dovolenou sama s přítelem a ne zase s půlkou kamarádů a kamarádek. Tak mi držte palce, aby to vyšlo. A taky jsem se rozhoupala a zase se věnuji korálkování. Takže to je asi vše z novinek.
Jinak teď řeším problémek v rodině, maminka mi odkázala půlku baráku a jedna sestra má dostat vysokou částku a ta druhá ne, protože už tu druhou půlku baráku dostala. A co se nestalo, už jsem se dozvěděla, že jsem jednu sestru okradla a té druhé opravdu nestačí ta částka, kterou ji mám vyplatit. Tak zjišťuji, že je opravdu lepší nic nemít, než mít nervíky na pochodu. Jo děvčata, nemáme to my čarodějnice v tom světě lehké.
Tak užívejte sluníčka a mějte se!
premyslovna

PředchozíDalší

Zpět na VZKAZY, RADY...