čtyři roky snad zase není takový rozdíl, nějaká spřízněná dušička se snad časem (když ne hned) najde. Ale chápu, že by pro Tebe bylo jednoznačně lepší, kdybys přišla s někým, koho už znáš. Aha, tak VOŠky asi začínají stejně jako základky a střední školy.
Na sny moc nevěřím a asi ani nechci věřit možná i proto, že mi to přijde trochu i jako sugesce - např. se Ti zdá o koni a Ty si třeba řekneš: "Sakra, to by asi měl někdo umřít." A tím to vlastně přitahuješ a je tedy větší pravděpodobnost, že se to skutečně stane. Možná to však tak není, ale dělá to na mě takový dojem.
Tarot mě moc nebere - možná se toho trochu bojím. V podstatě jediné karty, které mám ráda, jsou právě ty mariášové - kromě Andělských a jiných, které mi nepřijdou tak "nebezpečné". Ty vykládáš i tarot?
Zatím se měj hezky a hezký víkend
.
občas i moudré rady
,
Ale když se mi zdá o koni nebo koních, tak někdo zemře. A když se mi zdá o sněhu, tak mě čeká nějaká změna.
. Byli jsme ještě ročník, kdy vyhazovali za jedinou povinnou neudělanou zkoušku (dnes si člověk může zkoušku udělat za rok, jen je potřeba, aby měl určitý počet kreditů). Nějak jsem to přežila, ale nechtěla bych si to zopáknout
. Snář nemám, ačkoliv o něm už dlouho vím, že je v prodeji, ale na sny (aspoň zatím), moc nevěřím.
, budu studovat Správu ochrany životního prostředí 
. Můžu se zeptat, jaké/ý zaměření/obor na té VOŠce budeš studovat?