Milá Violetko.11,
moc mě potěšilo, že sis na mě vzpoměla!!!! Sice teď trochu tápu, protože se tady ztrácím. Je tady spoustu nových témat, tak ani nevím, kde mám své psaní zařadit!!!
Ještě jsem nestačila skoro nic pročíst a tebe jsem v pisinkování objevila až dnes!!! Takže tě mooooc zdravím.
Trochu napíšu, co se mi za tu dlouhou dobu přihodilo, co jsem tady nebyla. Možná nepostupuju mílovými kroky, ale pro mě je to až až. Říká se....pospíchej pomalu, tak se toho držím, ikdyž někdy nechtěně!!!
V červenci před dovolenou jsem se potřebovala trochu odreagovat a zpomalit, dovolenou jsem prožila v Hostýnských vrších a od toho jsem očekávala, že se trochu přiblížím přírodě, budu objevovat krásy přírody, tajně jsem si přála setkat se s vílečkama a načerpat duchovní sílu, pro další všední dny. Když jsem přijela do domu, kde jsme měli bydlet, cítila jsem, že paní domu se zabývá stejnými věcmi jako já a to jsem se s ní ještě nesetkala. Bylo to ve mě tak silné, že jsem hned vyhrkla na pána domu, zda se manželka nezabývá ezoterikou atd.... Trochu byl v rozpacích, protože se jeho manželka nezmiňuje před klienty, které ubytovávají o těchto věcech. S jeho manželkou jsem se nakonec skamarádila a o mnoha věcech si konečně popovídala. Nabídla mi knihy, takže teď čtu Světla andělů od Diany Cooper, a tato kniha mi v mnohém pomohla. Díky andělům jsem si vyléčila páteř, která mě bolela již 14dnů a ze dne na den byla bolest pryč, takže jsem se konečně vyspala. Můj syn měl angínu, byla jsem s ním u lékaře a do druhého dne mu zmizela bolest krku i teploty a byl jako rybička. Má máma taky měla velké bolesti zad a ruky (chodila na rehabky) a do druhého dne se jí hrozně ulevilo. Pokoušela jsem se o vyčištění mého srdce a zahojení ran.... a to byl úžasný zážitek.... Cítila jsem, jak u mojí hlavy sedí můj anděl strážný (jen jsem ho cítila, neviděla), pak jsem cítila, jako by se mé tělo zvedalo kdesi nahoru (já sice ležela...tedy mé fyzické tělo leželo, ale cítila jsem, jako by ta má duchovní část vystupovala někde výš, nad mé fyzické tělo), cítila jsem něco zvláštního na hrudi, jako by to špatné, bolavé šlo pryč, pak jsem byla zase najednou ve svém těle a jako by mě někdo, nebo něco přilehlo od krku až po špičky rukou (tedy celá polovina mého těla byla jakoby zakryta něčím) a pak přišla úleva. Mrzí mě, že své andílky nevidím, musel by to být úžasný zážitek